Tony amb Grup Orquestra

Tony amb Grup es presenta amb dos formats, com a Tony amb Grup concert, us ofereig una hora i mitga de cançons de aquella meravellosa epoca que varen ser els 60, i on podreu gaudir dels ritmes i les cançons mes representatives del moment.

Com a orquestra, Tony amb Grup pot oferta dues hores i mitga dels estandars ballables de festa major de tota la vida, on la diversio i el ball estan garantits.

viernes, 22 de octubre de 2010

Una vista general de Tony amb Grup en el Macro-Concert Revival dels anys 60 que va tindre lloc a la Rambla Nova de Tarragona amb motiu de les Festes de Santa Tecla 2010.

Els grups que varan actuar van ser:

Tony amb Grup
Trevol's
Doble R
Spejos
Elvis 21

Tots ells, grups de Tarragona dels anys 60, alguns en actiu, d'altrs no, pero tots varem possar moltes ganes i ilusió per aquest esdeveniment, i o varem donar tot damun del escenari, tan es aixi que les critiques van ser molt positives, en el periodic Noticiestgn es podia lleigi:

Gran exit del concert "50 anys de música a Tarragona"

El passat dimecres 22 de setembre de 2010 a les 23:30h es va celebra el concert especial 50 anys de musica a Tarragona.

Tarragona va reunir una representativa seleccio dels conjunts pioners del Rock. Els integrants de Tony amb Grup, Spejos, Trevol's, Elvis 21, i Doble R van oferir un autentic Revival de la millor musica dels seixanta, setanta i vuitanta.

La noticia continua:

..........la capital Tarragonina va oferir un dels millors concerts de les festes de Santa Tecla.

Val a dir que en linies generals va ser un molt bon concert, en el que va haber una bona sintonia entre musics i public i on tots ens ho vem passar molt be.

El esdeveniment tambe va ser motiu de homenatge per a Tony Juanos Florensa fundador de Tony & Group (decada dels 60) i Tony amb Grup (actualment) i que malauradament ens va deixar el passat octubre de 2009.





No hay comentarios:

Publicar un comentario